arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lukas Graham
08 apr 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Hein Cooper
Opening deuren: 19:00

Iedereen herinnert zich de megahit 7 Years nog wel, waarmee de jonge Deen in 2016 hoge ogen gooide en wekenlang de charts aanvoerde in de vier windstreken. Vandaag onthult Lukas Graham eindelijk zijn nieuwe album! Na een uitgebreide Amerikaanse tournee begin 2019, trekt hij ook in Europa de baan op en strijkt hij op 8 april neer in de AB voor een afspraak met zijn Belgische fans.

En dat zal een blij weerzien worden: Lukas Graham scoort momenteel met zijn nieuwe singles Love Someone en Not A Damn Thing Changed, die al maanden niet uit de ether weg te slaan zijn. Twee gedroomde teasers voor 3 (The Purple Album), de opvolger voor Blue Album uit 2015. De Kopenhaagse zanger werd wereldwijd al bekroond met tal van nominaties en awards, en bouwde in geen tijd een prachtige carrière uit met tonnen zelfvertrouwen, zijn imago van sympathieke bad boy en onevenaarbare liveshows met een unieke mix van pop, folk en soul. Live dus niet te missen! 

Published: 22/10/2018

Ticketinfo