arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lukas Graham
09 mrt 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Hein Cooper

Lukas Graham, bekend van het hyperaanstekelijke 7 Years trekt begin volgend jaar op een uitgebreide tournee. En er staat een Belgische passage op het programma! Het Deense viertal betreedt op donderdag 9 maart het podium van de Antwerpse Lotto Arena.

Onder leiding van zanger en songwriter Lukas Graham Forchhammer, heeft de band zich weten profileren als dé revelatie van 2016. Hun hitsingle 7 Years stond in maar liefst 33 landen op nummer 1 in de charts en werd meer dan 425 miljoen keer gestreamd op Spotify. Cijfers die er niet om liegen! Het nummer was een voorbode van Lukas Graham’s zelfgetitelde eerste langspeler, die in april op de markt kwam. Lovende commentaren stapelden zich wereldwijd op. Met een klassieke scholing bij het jongenskoor van Kopenhagen, roots in de Ierse folk en een passie voor hip-hop, bezit Lukas een uitzonderlijk talent om zowat elke mogelijke emotie met zijn muziek te bevangen. En nu staat tweede single Mama Said klaar om dat talent te bevestigen.

2016 is niet enkel het jaar van de doorbraak van Lukas Graham, de band is ook voor het eerst te gast in ons land, op Pukkelpop. Op 9 maart 2017 komen ze naar de Lotto Arena. Noteer met stip in de agenda!

Published: 13/06/2016

Timing:
DOORS: 18.30
HEIN COOPER: 20.00 – 20.30
LUKAS GRAHAM: 20.55 – 22.25

Ticketprijzen
Tickets kosten 37 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be