arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lost Frequencies Live
09 nov 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

Timing:
Doors: 18.30
Toolate Groove: 18.30 - 19.30
Two Pauz: 19.30 - 20.45
Lost Frequencies Live: 21.00 - 22.40

Hypergetalenteerd, geliefd over de hele wereld, eigen podium op Tomorrowland, vier MIA awards in the pocket, bergen hits! Felix De Laet aka Lost Frequencies is de meest beluisterde Belgische artiest op aarde en zonder twijfel één van België’s favoriete exportproducten van het moment. Na het immense succes van singles als Are You With Me, Beautiful Life, Crazy en Like I Love You klimt nu ook de nieuwste Recognise, een samenwerking met Ierse zanger Flynn, moeiteloos naar de absolute top van de charts. Het gaat de jonge Brusselaar voor de wind en hij staat nog maar aan het begin van zijn beloftevolle carrière!

Nog maar net terug van een grote Amerikaanse tournee en twee waanzinnige sets op Tomorrowland Winter, en het volgende project staat al te lonken. Felix plant een najaarstournee met een 100% live setup. In wat alweer een spectaculaire productie belooft te worden, brengt Lost Frequencies een innovatieve en frisse interpretatie van zijn nummers. De tour reist doorheen de Verenigde Staten en Europa. Van Los Angeles en New York over Milaan, Parijs en… zijn hometown Brussel! Na een bomvolle Lotto Arena platgespeeld te hebben in 2017, tekent Felix dit najaar present in Vorst Nationaal. Lost Frequencies LIVE op zaterdag 9 november! 

Dit concert is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Published: 18/03/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be