arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Loreena McKennitt
04 apr 2019 - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel

Tour: Lost Souls Tour
Opening deuren: 19:00

Loreena McKennitt houdt van haar Belgische fans, en dat gevoel is geheel wederzijds! Na een magnifiek en tot de nok uitverkocht trio-concert in het Koninklijk Circus in maart 2017, komt de Canadese artieste volgend jaar opnieuw naar ons land met een nieuwe show. Afspraak op donderdag 4 april 2019, in het prestigieuze kader van de Henry Le Boeufzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Loreena McKennitt, schrijfster, componiste, zangeres, harpiste en pianiste, blijft boeien met haar unieke repertoire met Keltische invloeden, gekruid met pop, folk en wereldmuziek. Met ruim 14 miljoen wereldwijd verkochte albums en talloze bekroningen, bouwde ze een grote schare trouwe fans op, die steeds als een blok vallen voor haar betoverende podiumprestaties. Met haar Lost Souls Tour onthult ze live haar nieuwe album dat sinds vorige maand in de rekken ligt. Lost Souls is haar eerste plaat met eigen composities sinds An Ancient Muse (2006). Negen originele nummers en een nieuwe muzikale reis die opnieuw erg exotisch belooft te worden, afgaande op de instrumenten die ze gebruikte, waaronder de oed, de nyckelharpa, de qanûn en de flamencogitaar.

Published: 26/06/2018

Ticketinfo