arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lorde
06 okt 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Khalid
Opening deuren: 18:30

In 2013 ontpopt de 16 -jarige Lorde zich als de stem van een generatie met haar full-length debuut Pure Heroine. Het album gaat wereldwijd met scheepsvrachten over de toonbank en sleept 2 Grammy Awards in de wacht. Vooral met haar single Royals breekt de Nieuw-Zeelandse alle records. Het prestigieuze Time magazine neemt haar op in de ‘Most Influential Teenagers In The World’-lijst en ze krijgt ook een plaatsje in Forbe’s ‘30 under 30’-rangschikking. Maar meer dan dat opent het gigantisch succes overal deuren. Ze neemt drie nummers op voor de officiële soundtrack van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en werkt o.a. samen met het Britse Disclosure.

2017 is het jaar van de grote terugkeer voor Lorde. Album 2 is klaar. Melodrama verschijnt volgende week vrijdag, 16 juni, en bracht met Green Light al meteen een klepper van een eerste single voort. Haar nieuwe plaat brengt haar dit jaar naar de grootste festivals, waaronder Coachella en Rock Werchter. Maar de release wordt ook gevierd met een Europese tournee en die houdt op vrijdag 6 oktober halt in de Lotto Arena in Antwerpen!

Published: 08/06/2017

Tour: Melodrama World Tour: Europe Dance

Opgelet: maximum 4 tickets per persoon

Timing:
DOORS: 18.30
KHALID: 20.00 – 20.40
LORDE: 21.15 – 22.45

Ticketprijzen
Tickets kosten 42 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be