arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Loïc Nottet
26 nov 2017 - Vorst Nationaal, Brussel

Opening deuren: 16:30

Loïc Nottet is niet te stoppen! Na twee tjokvolle concerten in de AB en een in recordtempo uitverkochte show in Vorst Nationaal, en net voor hij zijn langverwachte debuut Selfocracy uitbrengt (op vrijdag 31 maart), kondigt Loïc aan dat hij op 26 november om 18u voor een extra concert op het podium van Vorst Nationaal zal staan! 

Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single Rhythm Inside. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle Rhythm Inside, is de beloftevolle Belgische artiest terug met Million Eyes, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 10 miljoen views.

Million Eyes is een fantastisch voorsmaakje van het album Selfocracy dat vanaf vrijdag in de winkel ligt. Dit eerste album zal 11 songs tellen en wordt een mengeling van pop en electro, tussen filmmuziek en nostalgische deuntjes. Een openhartig album van een Peter Pan in oversized sweatshirt, die ons meeneemt naar zijn fascinerende fantasiewereld!

Published: 29/03/2017

Ticketprijzen
Tickets kosten 39 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.