arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Loïc Nottet
25 nov 2017 - Vorst Nationaal, Brussel

Opening deuren: 18:30

In nauwelijks enkele minuten waren beide concerten van Loïc Nottet in de Ancienne Belgique, op 22 en 23 april, volledig uitverkocht. De jonge artiest neemt vandaag een volgende grote stap in zijn carrière, met de aankondiging van zijn eerste concert in de Brusselse muziektempel! Loïc Nottet zal op zaterdag 25 november 2017 op de planken staan in Vorst Nationaal.

Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single Rhythm Inside. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle Rhythm Inside, is de beloftevolle Belgische artiest terug met Million Eyes, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 2.5 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

In afwachting van de release van zijn debuut in februari, kondigt Loïc Nottet dus alvast een nieuwe gelegenheid aan om hem live aan het werk te zien, op 25 november in Vorst Nationaal.

Published: 14/12/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 39 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.