arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Loïc Nottet
23 apr 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Tess
Opening deuren: 17:00

Er waren slechts 12 minuten nodig om het concert van Loïc Nottet op 22 april in Ancienne Belgique uit te verkopen. Om tegemoet te komen aan de enorme vraag naar tickets, is er nu een extra concert toegevoegd op zondag 23 april, eveneens in de AB. Tickets voor dit concert zijn nu beschikbaar.

Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single Rhythm Inside. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.
Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle Rhythm Inside, is de beloftevolle Belgische artiest terug met Million Eyes, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 1.6 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

Published: 16/11/2016

Opgelet: concert start om 18u00.

Ticketprijzen
Tickets kosten 33 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.