arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Loïc Nottet
22 apr 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Tess
Opening deuren: 19:00

Hij deed zich in 2014 opmerken als finalist in The Voice Belgique, en vertegenwoordigde ons land in het Eurovisiesongfestival in 2015 met een knappe vierde plaats voor zijn single Rhythm Inside. Ook in 2016 blijft Loïc Nottet verbazen, met onder meer zijn overwinning in Danse Avec Les Stars.

Een jaar na zijn deelname aan het programma en de release van zijn debuutsingle Rhythm Inside, is de beloftevolle Belgische artiest terug met Million Eyes, een prachtige electropop-ballade uit zijn te verschijnen eerste album. De hit is niet uit de ether weg te slaan, en de YouTube-clip waarin Loïc met een moderne choreografie zijn danstalenten ontplooit, telt inmiddels ruim 1.3 miljoen views. Eén ding is zeker: we gaan nog veel horen van deze ruwe diamant!

In afwachting van het verschijnen van zijn debuutalbum komend voorjaar, kondigt Loïc Nottet alvast zijn eerste zaalconcert aan. Afspraak op zaterdag 22 april 2017 in de Ancienne Belgique! Een niet te missen concertavond. 

Published: 14/11/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 33 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.