arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Little Mix
27 sep 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: LM5 - The Tour
Opening deuren: 18:30

De hyperpopulaire Britse girl group Little Mix heeft zich de afgelopen jaren weten profileren als één van de meest indrukwekkende acts in de internationale popscene. Meidengroepen als hen kom je niet elke dag tegen. Met elk album worden ze beter, groter en straffer.

Vandaag kondigen pop’s nieuwste supersterren Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall de Europese data aan van hun LM5 - The Tour. Op vrijdag 27 september staat Little Mix voor het eerst in het Antwerps Sportpaleis. Het popfenomeen stelt er hun gloednieuwe album LM5 voor met o.a. de hit Woman Like Me (feat. Nicki Minaj) en de nieuwste single Think About Us (feat. Ty Dolla $ign). Ze brengen uiteraard ook hun grootste hits Touch, Shout Out to My Ex, Black Magic en Wings.

Wist je dat Little Mix maar liefst 9 platina singles in de UK op de teller heeft staan en ze daarmee het record van de Spice Girls wisten te claimen?

Published 01/02/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be