arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lil Xan
19 mrt 2019 - La Madeleine, Brussel

Opening deuren: 19:00

De nieuwste vaandeldrager van de Amerikaanse hiphop verraste ons afgelopen zomer op Dour nog met een knaller van een set. Lil Xan maakt furore met zijn debuut Total Xanarchy en komt volgend jaar terug naar Europa voor nog veel meer moois. De 22-jarige Californiër staat op 19 maart op de planken in La Madeleine!

Diego Leanos – aka Lil Xan – maakt zijn debuut onder de hoede van Steven Cannon en Aris Ray van Low Gang Collective. Op hun aanraden gaat hij aan de slag met zijn talent voor rap, dat hij onder het pseudoniem Lil Xan naar buiten brengt. De wereld leert hem in 2017 kennen met Betrayed, goed voor meer dan 200 miljoen views op YouTube. Samen met XXXtentacion is hij één van de nieuwe pijlers van de Amerikaanse scene, en wint hij aan bekendheid met tracks als Lies, Xanarchy en Slingshot en samenwerkingen met onder meer 2Chainz, Charli XCX en Rae Sremmurd. We horen hem ook op het brilljante Color Blind van Diplo.

Een hooggespannen avond in zicht, op 19 maart in La Madeleine!

Published: 26/11/2018

Ticketinfo