arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Liam Gallagher
21 nov 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Wij moeten u jammer genoeg melden dat het concert van Liam Gallagher, dat op 21 november in Vorst Nationaal zou plaatsvinden, zal worden uitgesteld naar een latere datum.

Naar aanleiding van een wijziging in de opnameplanning van Liam, ziet hij zich genoodzaakt om zijn Europese tournee in november 2018 uit te stellen. 
De nieuwe tournee zal waarschijnlijk doorgaan vanaf februari 2020. De exacte datum van het concert in België wordt later nog gecommuniceerd.
Uw ticket(s) blijven geldig voor deze nieuwe datum.
Wenst u toch een volledige terugbetaling van uw ticket(s), gelieve het verkooppunt te contacteren waar u uw ticket(s) heeft aangekocht.


Opening deuren: 18:30

In maart van dit jaar zette Liam Gallagher de AB in vuur en vlam. Daar blijft het niet bij voor de Britse rocker, want vandaag kondigt hij zijn terugkeer naar Brussel aan.

Het enfant terrible van de Engelse rock leverde vorig jaar met As You Were een absolute parel van een rockplaat af, met een rauw en puur geluid, volledig ten dienste van zijn unieke en nonchalant klinkende stem. Op zijn eerste soloalbum levert Liam een prachtige reeks songs af waaronder de singles Wall Of Glass en For What It’s Worth. De fans weten zijn nieuw werk erg te smaken. Van overal ter wereld krijgt hij alleen maar lovende reviews. Liam blijft ons bekoren met zijn muziek dankzij die dijk van een plaat die hij begin maart kwam voorstellen in de AB. Het concert, waar ook de grote klassiekers van Oasis niet in ontbraken, werd dan ook overladen met superlatieven.

Updated 12/07/2018

Ticketinfo