arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Liam Gallagher
08 feb 2020 - Vorst Nationaal, Brussel

Opening deuren: 18:30

Liam Gallagher maakt zijn retour, en die gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De Britse rocker kondigde zonet de release van zijn tweede soloalbum aan met twee splinternieuwe singles vol gitaargeweld! En omdat goed nieuws nooit alleen komt, maakte Liam in één beweging ook zijn Europese tournee bekend, die op zaterdag 8 februari halt houdt in Vorst Nationaal.

De helft van het Oasis-broederpaar is al sinds begin deze zomer niet uit de spotlights weg te slaan. Na de release van de aan hem gewijde docufilm As It Was, die in première ging tijdens het recente filmfestival in Cannes, levert Liam met Shockwave een nieuwe single af, compleet met een charismatische viral video. Daarnaast is er intussen ook The River, met een helse riff in een hedendaagse Madchester-stijl. Maar het beste moet natuurlijk nog komen: in september is er zijn tweede album Why Me? Why Not. en in 2020 mogen we ons opmaken voor een langverwachte concertreeks, waarin Liam Gallagher het beste van zijn onnavolgbare carrière aan bod laat komen.

Published 27/06/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde ticketverzending!
Tickets worden pas in de maand oktober uitgestuurd.