arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lenny Kravitz
06 jun 2019 - Paleis 12, Brussel

Tour: Raise Vibration Tour
Voorprogramma: Annahstasia Enuke
Opening deuren: 18:30

Timing
19:45 - Annahstasia Enuke
20:45 - Lenny Kravitz

Nadat hij in juni het Sportpaleis op zijn grondvesten deed daveren en zijn tournee langs de zomerfestivals leidde, breit Lenny Kravitz in 2019 nog een vervolg aan de ‘Raise Vibration Tour’! De New Yorkse ster zet op donderdag 6 juni koers naar onze mooie hoofdstad, voor een concert in Paleis 12.

Vier jaar na Strut (2014) levert één van de grootste rocksterren van onze tijd zijn elfde magistrale album af, waarop hij Michael Jackson en Johnny Cash weer tot leven wekt. Trouw aan de zuivere Kravitz-stijl, staat Raise Vibration bol van de hits. De nieuwe plaat is een ode aan liefde en maturiteit, en ligt in de lijn van zijn klassieker Let Love Rule, die in 1995 afklokte op 40 miljoen verkochte exemplaren. De single Low is niet uit de ether weg te slaan, met dank aan de krachtige cocktail van rock, funk, blues en soul waarvan enkel Lenny het geheime recept kent. Als songschrijver, composer, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia. Hij kaapte vier opeenvolgende Grammy Awards weg en is alleenheerser wat betreft het aantal awards in de categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’.

Lenny Kravitz trekt dus met zijn jongste langspeler en zijn arsenaal aan hits de baan op – van American Woman, Are You Gonna Go My Way en Fly Away tot de recentere I’ll Be Waiting en The Chamber. Afspraak op donderdag 6 juni in Paleis 12, Brussels Expo!

Published 12/09/2018

Ticketinfo