arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
L.E.J.
22 okt 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Bun Hay Mean
Opening deuren: 19:00

Slogan: Het eclectische trio is helemaal terug!

Lucie, Elisa en Juliette zijn drie jeugdvriendinnen die altijd een enorme passie voor muziek gedeeld hebben. Met een achtergrond enerzijds aan het conservatorium van Saint-Denis en anderzijds in het Maison de Radio France, werden ze beïnvloed door zowel klassieke als hedendaagse muziek. Het parcours dat ze afgelegd hebben heeft zonder twijfel de basis gevormd voor het muzikale universum dat ze later samen gecreëerd hebben met L.E.J.

Met debuut En attendant l’album maakte de wereld kennis met de Franse groep. Een verzameling van covers en mashups en natuurlijk ook hun eerste eigen compositie La Dalle. De plaat leverde hen een nominatie in de categorie Révélation scène op, op de Victoires de la Musique 2017 en resulteerde tevens in een mooie tournee in 2016. Nog voor de zomer brengen de meiden een opvolger uit, die volledig zal bestaan uit eigen, Franstalige, nummers. Met eerste track La Nuit hebben ze alvast een tipje van de sluier gelicht.

Ontdek het eindeloze talent van L.E.J. live, op 22 oktober 2018 in de Ancienne Belgique!

Published: 09/04/2018

Ticketinfo