arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lauv
30 okt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: How I'm Feeling Autumn Tour
Special Guest: Chelsea Cutler
Opening deuren: 19:00

Het 24-jarige Californische wonderkind Lauv werkt zich langzaam maar zeker op tot een internationaal popicoon. De zanger, songschrijver en producer is al goed voor meerdere malen platina. Zijn volgende Europese tournee ‘How I’m Feeling’, met Chelsea Cutler als special guest, maakt op 30 oktober een langverwachte stop bij ons in de AB!

Nadat hij eerder zijn sporen al verdiende als songschrijver voor onder meer Demi Lovato en Charlie XCX, deed Ari Staprans Leff – aka Lauv – in 2017 de popwereld daveren met zijn single I Like Me Better, waarmee hij meteen naar de toppen van de internationale charts klom. Vandaag telt Lauv alles bij elkaar maar liefst 2 miljard (!) streams. In afwachting van zijn debuutplaat How I’m Feeling, rijgt hij de hits, de uitverkochte shows (zoals afgelopen jaar in het Depot), de knappe voorprogramma’s (waaronder Ed Sheeran) en de prestigieuze samenwerkingen (Troye Sivan, Julia Michaels) aan elkaar. Een compleet artiest, absoluut live te ontdekken!

Published 04/04/2019

Ticketinfo