arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lana Del Rey
17 apr 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: LA To The Moon
Voorprogramma: Cat Power

Timing (*):
DOORS: 18.30
CAT POWER: 20.00 – 20.40
LANA DEL REY: 21.10 – 23.00
*Subject to changes

In juli van dit jaar kregen we al goed nieuws voorgeschoteld met de release van het album Lust For Life. Vandaag volgt nog meer goed nieuws want Lana Del Rey komt op dinsdag 17 april naar het Sportpaleis voor een grootse show in haar typische dromerige stijl! Een show die je niet mag missen!

Lana Del Rey neemt je zowel op album als live mee op rondreis waarbij de jaren 50 en 60 nooit veraf lijken. Critici omschrijven haar genre als Hollywood Sadcore door de filmachtige muziek en de popthema’s die ze aanhaalt in haar nummers. Haar muziek zit dan ook vol melancholie, tragische romances en glamour. Voor de film The Great Gatsby schreef ze het nummer Young and Beautiful en voor de Disneyfilm Maleficent coverde ze het prachtige Once Upon A Dream.

De wereld leert Lana Del Rey kennen met het prachtige Video Games, een nummer op haar eerste langspeler Born To Die, dat verscheen in 2012 en dat verder ook topsingles als Blue Jeans en Summertime Sadness bevat. Het succes brengt haar naar de grootste festivals waaronder Rock Werchter (2012). In november van datzelfde jaar brengt ze een deluxe versie uit van het album met 9 nieuwe nummers getiteld Born To Die – The Paradise Edition. Het legt haar alvast geen windeieren want enkele maanden later staat de zangeres voor het eerst in ons land met een eigen arenashow in Vorst Nationaal. In 2016 staat Lana Del Rey naast Bruce Springsteen op de affiche van TW Classic met haar laatste albums Violence (2014) en Honeymoon (2015) in haar achterzak.

Naar aanleiding van de release van haar laatste langspeler Lust For Life eerder dit jaar, kondigt de Amerikaanse schone zes nieuwe data aan in Europa. Op dinsdag 17 april komt Lana Del Rey naar het Sportpaleis voor een show vol hits.

Published: 18/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be