arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Lamb
09 okt 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

2017 wordt een opmerkelijk jaar voor het duo uit Manchester. Lou Rhodes en Andy Barlow pakken namelijk uit met een speciale tournee om de twintigste verjaardag van hun debuutplaat Lamb te vieren. In dit specifieke kader houden ze halt bij ons in Brussel, voor een concert op 9 oktober in de Ancienne Belgique!
Hun hyperintense debuut bevat tien drum’n’bass-tracks met invloeden van jazz, klassieke muziek, blues, techno en hiphop. Dankzij twee leadsingles – Cottonwool en Gorecki – en de toevoeging van een indrukwekkende emotionele vibe, weet Lamb een geheel nieuwe stijl neer te zetten. Ze creëren een verrassend originele, vernieuwende en betoverende sound die de luisteraar meevoert op een reis door de tijd. Als geen ander hebben ze bewezen dat drum’n’bass niet enkel de voeten doet dansen, maar ook de harten sneller doet slaan.
Intussen is hun discografie zes sterke albums rijk, en mag Lamb zich een vaandeldrager van de internationale scene noemen, geroemd door collega-muzikanten, critici en talloze fans. In 2014 traden ze in topvorm opnieuw op het voorplan met Backspace Unwind, hun meest recente album tot nog toe. Hun creativiteit lijkt eindeloos, en zowel Lou als Andy blijven onuitputtelijk nieuwe sounds uitvinden, of het nu gezamenlijk of elk met hun eigen nevenprojecten is. Hun podiumprestaties, zowel op festivals (Rock Werchter 1999, 2000, 2002 en 2004) als tijdens zaalshows (waaronder een uitverkochte AB in 2014) dragen bij tot een vlekkeloze artistieke reputatie. Het belooft dus een onmisbaar concert te worden voor Lamb, op 9 oktober in de Ancienne Belgique! 

Published: 18/04/2017

Ticketprijzen
Tickets kosten 30 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.