arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Kylie Minogue
08 nov 2018 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: KYLIE PRESENTS GOLDEN

TIMING:
19.30 - 20.15: Sonic Yootcha
20.45 - 22.30: Kylie Minogue

Kylie Minogue is onmiskenbaar een superster, overal gekend en door iedereen geliefd. Met meer dan 90 miljoen verkochte albums wereldwijd op haar palmares fleurde de Australische schone 2018 op met de release van haar veertiende album Golden. Een verrassend album dat country mengt met Kylie’s pop/dance DNA. Daar koppelt de zangeres een nieuwe Europese tournee aan die haar dit najaar naar Brussel brengt.

Als veelzijdige artieste met haar ongeziene intelligentie verbond Kylie verschillende modetrends. Ze slaagde erin om haar muziek telkens heruit te vinden door trends voor te zijn en zo een steeds kritischer publiek te overtuigen. Van I Should Be So Lucky tot Where The Wild Roses Grow en van Kids, Can’t Get You Out Of My Head, Come Into My World, I Believe in You en Slow… de lijst met hits lijkt oneindig, onvervangbaar en onmiskenbaar efficiënt.

Met Golden brengt Kylie een eerbetoon aan legendes uit Nashville, waar ze in samenwerking met Steve McEwan (Keith Urban) en Amy Wadge (Ed Sheeran) 12 nummers opnam. Een nieuwe uitdaging die ze met verve invult met singles Golden en Stop Me From Falling waarin ze samenwerkt met de Cubaanse reggaeton groep Gente De Zona. Mis de unieke kans niet om dit popicoon in alle intimiteit aan het werk te zien op donderdag 8 november in het Koninklijk Circus in Brussel !

Published 23/07/2018

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen