arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
KORN
21 mrt 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Voorprogramma: Heaven Shall Burn & Hellyeah

'The Serenity Of Suffering is niet alleen een perfecte omschrijving van de plaat, maar ook van mijn persoonlijk leven,” zegt Jonathan Davis over de titel van KORN’s nieuwe studioalbum. “Na lang nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik me enkel in het lijden echt veilig en sereen voel. Op een bepaalde manier voel ik me goed bij lijden, het voelt als thuiskomen. Waanzinnig gelukkig zijn of andere emoties doen me vreemd en onbekend aan. Als ik dat uitleg aan mensen denken ze dat ik gek ben. Ze verstaan er niets van. Maar onze echte fans, die begrijpen het wel.”

KORN werd in 1993 opgericht in Huntington Beach, Californië. 23 jaar later heeft de iconische hardrockband meermaals de hele wereld rondgetourd en bijna 40 miljoen albums verkocht. En hebben ze een nieuwe langspeler klaar! The Serenity Of Suffering ligt op 21 oktober in de rekken en omarmt woede, kracht en de typische balans tussen licht en duister, waar ze jaren geleden hun handelsmerk van gemaakt hebben. De nieuwe songs raken je harder en dieper dan ooit tevoren.


Jonathan Davis (zang), James ‘Munky’ Shaffer (gitaar), Brian ‘Head’ Welch (gitaar), Reginald ‘Fieldy’ Arvizu (bass) en Ray Luzier vieren de release met een nieuwe tournee die op dinsdag 21 maart halt houdt in de Antwerpse Lotto Arena. Heaven Shall Burn en Hellyeah verzorgen het voorprogramma. 

Timing
DOORS: 19.00
HELLYEAH: 20.00 – 20.30
HEAVEN SHALL BURN: 20.50 – 21.35
KORN: 22.00 – 23.20

Published 30/09/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 49 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Early Entry Package - € 97,50
- Een staanplaats op het middenplein om Korn live te zien
- Early Entry Pass: toegang tot de concertzaal voor gewone tickethouders
- Voor het concert een exclusief akoestisch optreden door de bandleden van Korn
- Een ‘tour laminate en lanyard’ als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

2. Meet & Greet Package - € 231,50
Gelieve eerst de speciale voorwaarden te lezen.
De Meet & Greet kan plaatsvinden in de late namiddag / vooravond of na de show.
- Een staanplaats op het middenplein om Korn live te zien
- Early Entry Pass: toegang tot de concertzaal voor gewone tickethouders
- Een Meet & Greet met de bandleden van Korn voor het concert
- Voor het concert een exclusief akoestisch optreden door de bandleden van Korn
- Een professionele foto met de band
- Een exclusief tour cadeau, enkel en alleen voor VIP package-klanten
- Een gesigneerde ‘tour laminate’ en ‘lanyard’ als aandenken
- Een concertticket als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be