arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Kodaline
03 okt 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Support: Ryan McMullan

Timing(*):
19:00: Deuren
20:00: Ryan McMullan
20:50: Kodaline
22:30: Einde
*Subject to changes 

Eind 2017 zagen de Ieren zich nog genoodzaakt om hun Europese tournee te annuleren, maar nu is er goed nieuws! Kodaline neemt de draad weer op en legt een nieuwe datum vast in Brussel; op 3 oktober in de AB.

Na Brother, de eerste single die de zomer van 2017 nóg zonniger maakte, bracht het viertal uit Dublin op 5 mei Follow Your Fire uit, de voorbode van de zomerse release van hun derde langspeler. Kodaline is helemaal klaar voor nieuwe avonturen! Met nog maar twee albums op hun palmares kan de band al een hele lijst internationale succesnummers voorleggen, met onder meer All I Want, One Day, Love Like This en High Hopes. Duidelijk geïnspireerd door Mumford & Sons en Coldplay, slaagt Kodaline er al snel in om zijn eigen universum te creëren op de albums In A Perfect World (2013, ruim een miljoen verkochte exemplaren) en Coming Up For Air (2015). Dat wordt een langverwacht terugzien!

Als geen ander kennen zij de kneepjes om een publiek te begeesteren met een zoete dosis nostalgie. Steve, Mark, Jason en Vinny staan op 3 oktober op de planken in de Ancienne Belgique!

Published: 24/05/2018

Ticketinfo