arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
KNTXT
16 nov 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Event: 20:00 – 06:00

 

TIMING:
20:00: DOORS
20:30 - 22:00: IMOGEN
22:00 - 23:30: CHRIS LIEBING
23:30 - 02:30: CHARLOTTE DE WITTE
02:30 - 04:30: BEN KLOCK B2B MARCEL DETTMANN
04:30 - 06:00: DAX J

 

MEER INFORMATIE VOOR KNTXT BEZOEKERS

Don’t want to miss a single second of KNTXT?
Pay cashless at the bars and food stands.

07/06/2019
KNTXT MAAKT FULL LINE-UP BEKEND

Al de hele week dropt KNTXT namen voor de tweede Sportpaleiseditie op zaterdag 16 november. Charlotte de Witte tekende als bezielster van het populaire technoconcept als eerste present, ze speelt een 3 uur-durende set! Dinsdag werd Dax J aan de line-up toegevoegd. De Londense dj brengt zijn trademark sound van stevige 4/4 beats met invloeden van Drum n Bass naar Antwerpen. Ook Chris Liebing bevestigde zijn komst. Blij hem terug aan boord te hebben, want de Duitse technopionier zorgde vorig jaar op de allereerste KNTXT in het Sportpaleis voor één van de absolute hoogtepunten! Gisteren mochten we met trots nog eens twee absolute techno headliners aankondigen. Duitse dj's Marcel Dettmann en Ben Klock staan nog maar zelden zij aan zij achter de decks, maar in het Sportpaleis brengen ze een back-to-back set. Een unieke kans om de twee nog eens samen aan het werk te zien! Vandaag wordt met Imogen opnieuw een nieuwe naam aan de affiche toegevoegd. De jonge Engelse staat met haar donkere technobeats klaar om de elektronische muziekscene van morgen vorm te geven. Met deze toevoeging is de indrukwekkende line-up van KNTXT compleet!

Published 07/06/2019

06/06/2019
NIEUWE TOEVOEGING AAN KNTXT AFFICHE
MARCEL DETTMANN B2B BEN KLOCK

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vandaag kunnen we met trots twee absolute techno headliners aankondigen. Duitse dj's Marcel Dettmann en Ben Klock spelen op 16 november een back-to-back set in het Sportpaleis. Een unieke kans om de twee nog eens samen aan het werk te zien! Het gebeurt tegenwoordig nog maar zelden, maar het power duo stond in het verleden al vaker zij aan zij achter de decks. Met gebundelde krachten zorgen ze keer op keer voor een explosief en niet te missen feestje. Als gepassioneerd dj en één van de gezichten van Berghain, wil Dettmann zijn publiek inspireren met een minimalistische en ruwe sound, uitgebalanceerd met verrassende en emotionele momenten in zijn sets. Ook Klock is een habitué in Berghain en zijn residency daar is voor hem een springplank geweest naar de voorgrond van de techno scene, waar hij uitgroeide tot één van de meest gevraagde dj/producers van zijn generatie. Het duo siert de affiche van KNTXT in het Sportpaleis, naast eerder bevestigde dj's Charlotte de Witte, Dax J en Chris Liebing.

Published 06/06/2019

05/06/2019
KNTXT VOEGT NIEUWE NAAM TOE AAN AFFICHE
CHRIS LIEBING

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Eerder werd al de komst van Charlotte de Witte en Dax J bevestigd, vandaag vult niemand minder dan technopionier Chris Liebing de affiche verder aan. De Duitse dj en producer trekt zowat de hele wereld rond met superstrakke remixes en technobeats van eigen makelij. Daarbij hecht hij steeds groot belang aan het real-time manipuleren van de individuele elementen in zijn sets. Vorig jaar zorgde hij op de allereerste KNTXT in het Sportpaleis voor één van de absolute hoogtepunten met een epische set. Hij is een vriendelijke professional, een family man, een aanhanger van een gezonde levensstijl, maar vooral een onnoemelijk getalenteerde artiest die eeuwig trouw blijft aan zichzelf. Het moge duidelijk zijn waarom hij al zoveel jaren zo populair is en op de voorgrond van de techno scene blijft.

Published 05/06/2019

04/06/2019
KNTXT VOEGT NIEUWE NAAM TOE AAN AFFICHE
DAX J

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. Gisteren werd al de komst van Charlotte de Witte bevestigd, vandaag wordt daar de Londense dj en producer Dax J aan toegevoegd. Al op erg jonge leeftijd sloeg Dax aan het producen. Zijn muziek was oorspronkelijk vooral geïnspireerd door Drum n Bass helden als Goldie en Bad Company. Tot hij een zekere zomer in Ibiza techno ontdekte. Het werd zijn grote liefde. Hoewel de passie voor 4/4 beats het sindsdien helemaal heeft overgenomen, blijven oude Jungle vibes tot op vandaag herkenbaar in zijn tracks. Zijn trademark sound wordt opgepikt door de grootste dj's in de elektronische muziekscene en brengt hem naar de meest legendarische feesten. Zo draaide hij een closing set op Awakenings voor ADE in de Amsterdamse Gashouder en speelde hij een 10 uur durende marathonset in Berghain, 's werelds meest beruchte techno club in Berlijn.

Published 04/06/2019

03/06/2019
KNTXT MAAKT EERSTE NAAM BEKEND
CHARLOTTE DE WITTE - 3H SET

Deze week pakt KNTXT uit met de indrukwekkende line-up voor de tweede editie. Vijf dagen lang wordt elke dag een nieuwe naam bekend gemaakt. En de eerste is al meteen niet van de minste! Charlotte de Witte stond als Godmother van de Belgische techno aan de bakermat van dit hyperpopulaire concept en mag dus zeker niet op de affiche ontbreken. Ze speelt een set van 3 uur! De dj en producer heeft haar kwaliteiten ruimschoots bewezen, zowel in de studio als achter de decks. Met haar compromisloze en eigenzinnige stijl verovert ze de hele wereld. Ze is een graag geziene gaste op de grootste podia op aarde - ze stond eerder dit jaar o.a. op Coachella, Detroit Movement en was de eerste Belgische headliner op IMS in Ibiza - en sprokkelde een adembenemende lijst aan referenties bij mekaar: een Essential Mix debuut op BBC Radio 1, een passage in Boiler Room, de cover van DJ MAG en support van Resident Advisor, MixMag en XLR8R. We hebben nog lang niet het laatste gezien van de getalenteerde Charlotte de Witte!

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn nu beschikbaar. Get 'em while they're hot!

Published 03/06/2019

In 2015 werd in dé technoclub van Europa - Fuse natuurlijk - KNTXT geboren. Een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Charlotte de Witte, die overigens vandaag door BBC Radio 1 werd aangesteld als resident DJ, tekende als bezielster van KNTXT uiteraard present en ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini draaiden een waanzinnige set. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT editie ooit compleet. Bekijk de aftermovie hier.

Terwijl KNTXT inmiddels op het punt staat om internationaal te debuteren in de legendarische Fabric in London op 16 maart, rijst hier bij ons de vraag naar een tweede Sportpaleiseditie. En die komt er! Op zaterdag 16 november keert het technoconcept van Charlotte de Witte terug naar Antwerpen. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 6 maart om 10u. Voor de grootste fans is er opnieuw een limited Early Bird presale aan voordeeltarief. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want de presale verkocht vorig jaar uit in no time. 1.000 tickets only, en dit vanaf maandag 4 maart om 20u. Get your tickets now!

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Published 01/03/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be