arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
King Gizzard & The Lizard Wizard
09 okt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Stonefield & ORB
Opening deuren: 19:00

Australisch psychedelicafenomeen King Gizzard & The Lizard Wizard verrast ons in 2019 met een nieuw album en een Europese najaarstournee!

Sinds hun oprichting in 2010 leverde de hyperproductieve band maar liefst dertien (!) albums af, waaronder vijf (!!) stuks in 2017. Hun uiteenlopende sound is een onwaarschijnlijke mix van surf music, garage-, acid-, kraut- en progressive rock, en live staan ze als een huis met een energieke show die almaar meer fans op de been brengt. Vorige maand was er plots Cyboogie, een bezwerende track die het midden houdt tussen T-Rex en Giorgio Moroder, en nu kondigt de zevenkoppige groep zijn terugkeer naar Brussel aan voor een show op 8 oktober in de AB! Maak je klaar voor een muzikale trip waar je niet zonder kleerscheuren uit komt…

Dit concert is een coproductie Ancienne Belgique/Live Nation.

Published 12/03/2019

En dat is twee! Het gaat hard voor het Australische psychedelicafenomeen. Het concert van King Gizzard & The Lizard Wizard, op 8 oktober in de AB, is intussen zo goed als uitverkocht.

Om dat succes te vieren, voegt de band vandaag een tweede show in ons land aan zijn agenda toe. Ook op woensdag 9 oktober treedt King Gizzard & The Lizard Wizard dus op in de Ancienne Belgique!

Published 27/03/2019

Ticketinfo