arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Kensington
24 feb 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Jacle Bow

“Een band van de nieuwe generatie”, aldus de leden van Kensington zelf, “Want albums verkopen is geen vanzelfsprekendheid meer. Tegenwoordig moet je echt hard werken om het te maken in de muziekindustrie, en dat is exact wat we doen.” En die inspanning werpt haar vruchten af! Met drie geweldige studioalbums op het palmares, verkopen de Utrechter in november 2015 twee keer de Ziggo Dome in Amsterdam uit. Die zaal is zo groot als het Sportpaleis! In november van dit jaar worden dat trouwens drie Ziggo’s.

Terwijl hun roem in eigen land niet meer te stoppen is en ze er de ene na de andere prestigieuze prijs in de wacht slepen, verovert het kruim van de Nederlandse rock stilaan ook België. Hun jongste album ‘Rivals’ (2014) woonde bij ons 57 weken lang in de Ultratop en de single ‘All for Nothing’ werd een kleine hit. Kensington verkocht vorig najaar de Brusselse AB uit en mag volgende week het hoofdpodium van Rock Werchter 2016 betreden. Ze zijn duidelijk klaar voor een eerste groot(s) arenaconcert in ons land! En dat staat gepland op 24 februari in de Lotto Arena in Antwerpen.

Published 23/6/2016

TIMING:
Doors: 18.30
Jacle Bow: 20.00 – 20.30
Kensington: 21.00 – 22.45

Ticketprijzen
Tickets kosten 37 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.