arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Keane
20 jan 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

1. Tickets mogen enkel voor persoonlijk gebruik gekocht worden. Tickets mogen niet gekocht worden voor zakelijke en/of commerciële doeleinden. Aangekochte tickets mogen ook niet doorverkocht worden.
2. Tickets worden door de organisator rechtstreeks aan de consument verkocht. Aangekochte tickets door bedrijven of handelaars in strijd met de Algemene Voorwaarden zullen geannuleerd worden.
3. Elk ticket is een persoonlijke, herroepbare licentie en blijft te allen tijde eigendom van de organisator. Tickets moeten op verzoek aan de organistor worden overhandigd.
4. De tickets worden ONMIDDELLIJK ONGELDIG indien deze worden doorverkocht of te koop worden aangeboden, tenzij dit gebeurt via een door de Artiest goedgekeurde doorverkooppartner. Tickets gekocht of verkocht via derden en andere niet wettelijke verkooppunten zoals Viagogo en Stubhub, inclusief online veilingsites, zijn niet geldig. Doorverkoop van een ticket maakt het ticket ongeldig. De tickethouder kan de toegang tot de zaal worden geweigerd.
5. Er is een ticketlimiet van maximum 4 tickets per persoon van toepassing.
6. Terugbetalingen zijn enkel mogelijk in geval van annulering of verplaatsing van het concert en moeten aangevraagd worden bij het verkooppunt door de persoon die het ticket heeft aangekocht. Enkel de ticketprijs inclusief reservatiekosten wordt terugbetaald.

Bij de aankoop van een ticket, stemt u in met bovenstaande voorwaarden en erkent u dat alle tickets gekocht door bedrijven of handelaars worden geannuleerd.


Tour: Cause And Effect Tour
Opening deuren: 19:00

De langverwachte terugkeer van de groep die een hele generatie beïnvloed heeft met tal van meezingers en ongeëvenaard enthousiasme is een feit. Keane is terug met een vijfde album, een frisse maturiteit en een stevige liveshow waarmee ze eerder deze zomer de festivals wisten in te pakken. Het Engelse kwartet gaat op hetzelfde mooie elan verder met zijn Cause And Effect Tour - Europe 2020 die ze op 20 januari bij ons aftrappen in de AB in Brussel!

Iedereen kent nog alle hits van Keane. Hun muzikale erfenis is groot en bulkt van de topsongs. Van Everybody’s Changing tot Somewhere Only We Know met tussenin Is It Any Wonder?, Crystal Ball en Silenced By The Night, Keane heeft zijn stempel gedrukt op de internationale pop- en rockscene… Na vijf jaar afwezigheid is de band van de groep met zijn fans nog steeds even intens als bij het debuutalbum Hopes And Fears uit 2004. Het plezier bij Tom Chaplin en zijn bandmakkers op het podium is zichtbaar! Keane neemt de draad weer op met Cause and Effect, een vijfde album, krachtig en grootmoedig. De Engelsen verwennen de Belgische fans met de première van de nieuwe tournee, op 20 januari in de AB!

Published: 30/09/2019

Ticketinfo