arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Katie Melua
26 sep 2020 - Koninklijk Circus, Brussel

Tour: Live In Concert 2020
Opening deuren: 19:00

Ze is één van de meest succesvolle Engelse artiesten met meer dan 11 miljoen verkochte albums en tal van platina platen. In afwachting van haar prachtig dubbel livealbum met het Gori Women’s Choir, kondigt Katie Melua een nieuw studioalbum voor 2020 aan, samen met een nieuwe tournee die haar op zaterdag 26 september naar het Koninklijk Circus in Brussel brengt. 

Op haar 35ste heeft de in Tbilisi in Georgië geboren zangeres de wereld veroverd met haar betoverende stem en innemende liedjes, en behoort ze tot het clubje van de meest verkopende vrouwelijke artiesten ooit, niet in het minst vanwege 7 van haar albums die telkens de top 10 van de albumcharts bereikten. Katie Melua is een volleerd auteur, componist en tekstschrijver met wereldwijde hits als Nine Million Bicycles, The Closest Thing to Crazy, If You Were a Sail Boat, of haar cover van Wonderful Life. Haar muziek krijgt op het podium een extra dimensie dankzij haar charisma en ontwapenende charme. Elk van haar liveconcerten bezorgt het publiek zulk geluk dat niemand zichzelf mag ontnemen. Kortom: rendez-vous in het Koninklijk Circus op 26 september!

Published: 15/11/2019

Ticketinfo