arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Katie Melua
01 nov 2018 - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel

Voorprogramma: Keeva
Featuring: Gori Women's Choir
Opening deuren: 19:00

De liefde tussen ons land en de Engelse schone is groot, dus met veel plezier kondigt Katie Melua vandaag haar terugkeer naar Belgische bodem aan voor 2018! Ditmaal viel haar oog op het prestigieuze kader van de Henry Leboeufzaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, waar ze haar gesmaakte nummers laat horen in het gezelschap van haar prachtige Georgische vrouwenkoor.

Het mooie verhaal van de Engelse zangeres en het Gori Women’s Choir krijgt dus een vervolg! Met hulp van dit meerstemmige Georgische ensemble geeft Katie een nieuwe draai aan haar grootste hits én nieuwe nummers, in een nooit geziene en betoverende formule. Geniet mee van de zachte muziek en de warme stem van Katie Melua, vergezeld door 23 vrouwen uit haar geboorteland Georgië, op 1 november in Het Paleis voor Schone Kunsten van Brussel. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 4 december om 10u.

Published 01/12/2017

Ticketinfo