arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Jorja Smith
21 okt 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Maverick Sabre
Opening deuren: 19:00

De heropleving van de Britse soulmuziek is verzekerd... Jorja Smith, onthoud haar naam, komt eind deze week met haar eerste album. Dat het publiek ontzettend hard uitkijkt naar de release van Lost & Found is een understatement. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat ze haar langverwachte opwachting maakt op Rock Werchter 2018, kondigt de jonge zangeres vandaag aan dat ze dit najaar ook te zien zal zijn op het podium van de AB. Ontdek de getalenteerde Jorja Smith voor de eerste keer in Brussel op 21 oktober!

Op amper 20-jarige leeftijd combineert de jongedame een ongezien charisma en een solide maturiteit met de juiste ideeën en een vurig temperament. Jorja, geboren in Walsall, een klein stadje op zo’n 200 km van Londen, komt voor het eerst aan de horizon piepen in 2016 dankzij het magnifieke Blue Lights. Een handvol singles later wordt ze hét nieuwe gezicht van de Britse soul. Drake neemt haar onder zijn hoede en ook Bruno Mars neemt haar op sleeptouw voor een deel van zijn 24k Magic Tour, waar ze het voorprogramma mag verzorgen. De machine is vertrokken, haar bedwelmende melodieën en haar diepzinnige teksten zijn van zo’n verbijsterende eerlijkheid dat ze unaniem lovend worden ontvangen door zowel critici als het grote publiek. Op het kruispunt tussen Amy Winehouse, FKA Twigs en Lauryn Hill maakt Jorja zich klaar voor de release van haar eerste album Lost & Found. Zo’n onweerstaanbaar en fascinerend opkomend talent mag je niet missen!

Published: 04/06/2018

Ticketinfo