arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Jonas Brothers
08 feb 2020 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Happiness Begins Tour
Voorprogramma: Jordan McGraw & Picture This

Timing:
DOORS: 18.30
JORDAN MCGRAW: 19.45 – 20.10
PICTURE THIS: 20.25 – 20.55
JONAS BROTHERS: 21.15– 23.05

 

Er was al even een stevige buzz gaande... Met nieuwe songs (Cool, Sucker), en een gloednieuw album Happiness Begins en documentaire Chasing Happiness in aantocht. Verwachtingen werden gecreëerd bij de vele fans die nu eindelijk ingelost kunnen worden: De Jonas Brothers kondigen het Europese luik aan van de Happiness Begins Tour in 2020! Hun eerste Europese tour in bijna 10 jaar tijd. Een heus 'Happiness Begins'-moment!

In 2019 dwarst de 67 data tellende Happiness Begins Tour van de drie broers Joe, Kevin en Nick het ganse Noord-Amerikaanse continent, inclusief enkele data in Mexico. Maar volgend jaar, op zaterdag 8 februari staan de Jonas Brothers in de Lotto Arena in Antwerpen! 

Published: 31/05/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be