arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
John Butler Trio +
01 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Special Guest: Dustin Thomas
Opening deuren: 19:00

Naar aanleiding van de release van hun zevende album, gepland in september van dit jaar, kondigt John Butler Trio + vandaag tot ons grootste plezier hun terugkeer naar het oude continent aan.

Hun energieke en gulle liveshows in combinatie met een weergaloos muzikaal talent maken de band al jaren tot één van de meest relevante Australische artiesten. Met hun unieke mix van blues, reggae en country, afgewerkt met een portie folk, funk, rock en hip-hop kruist het trio de degens met artiesten als Ben Harper, Xavier Rudd, Jack Johnson en Michael Franti.

2018 wordt een speciaal jaar, aangezien de groep nu uit vijf leden bestaat. Na een welgesmaakte Australische tournee zal John Butler Trio + zonder twijfel ook hun Europese publiek weten te vermaken met een show die dynamischer en impressionanter dan ooit te voren wordt. De toevoeging van keyboards en percussie ondersteunen het nieuwe werk, maar bieden ook een niet te onderschatten meerwaarde bij hun grootste klassiekers als Betterman, Zebra of What You Want. Ontdek de nieuwe gedaante van John Butler Trio + op donderdag 1 november in de Ancienne Belgique! 

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique / Live Nation.

Published: 04/05/2018

Ticketinfo