arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Jess Glynne
20 mrt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Tessa Dixson
Opening deuren: 19:00

De nieuwe lieveling van de internationale pop/r&b-scene! Zangeres, songschrijfster en composer Jess Glynne is gezegend met bakken talent. De flamboyante redhead staat op woensdag 20 maart voor de eerste keer in haar nog jonge carrière op de planken van de Ancienne Belgique. Niet te missen!

De 28-jarige Londense maakte een opmerkelijke intrede in de spotlights met haar bijdrage aan Rather Be van Clean Bandit. De hit schopte het in 2014 wereldwijd tot de top van de charts, wat haar meteen bij een groot publiek in de kijker bracht. Daarvan profiteerde de Britse schone om My Love (met Rowan Jones van Route 94), en vervolgens ook haar debuut Cry When I Laugh uit te brengen in 2015. Haar unieke pop/soul-stem schittert opnieuw op de singles Hold My Hand en Don’t Be So Hard On Yourself, die haar op slag tot favoriete van de gespecialiseerde pers bombarderen. Sindsdien een gevestigde waarde in het muzikale landschap, heeft Jess Glynne de toekomst voor zich. In mei 2018, enkele maanden na de release van feelgoodnummer These Days (aan de zijde van Rudimental, Macklemore en Dan Caplen), kondigde Jess officieel de release van haar tweede album aan. Always In Between ligt op 12 oktober in de rekken. Voorproefje I’ll Be There telt intussen ruim 50 miljoen views op YouTube en werd bijna 100.000 keer gestreamd via Spotify.

Jess Glynne is de komende jaren een artieste om in de gaten te houden! Op woensdag 20 maart staat ze op het podium in de AB. Zorg dat je erbij bent!

Published 17/09/2018

Ticketinfo