arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Jake Bugg
28 okt 2017 - Arenberg, Antwerpen

Voorprogramma: Kiss & Drive (solo)

Amper 23 jaar oud en reeds drie studioalbums op het palmares. Met een vierde onderweg! Voor Hearts That Strain, voorzien voor 1 september van dit jaar, trok Jake Bugg naar de studio in Nashville, Tennessee. Hij nam er zijn nieuwe songs op met enkele van de beste muzikanten in de populaire muziekgeschiedenis; Gene Chrisman en Bobby Woods en Grammy Award-bekroonde producers David Ferguson en Matt Sweeney. “Nashville is mad. Everybody plays out there. You go around somebody’s house for a few beers and just jam with them”, aldus Bugg. Eén van de artiesten waarmee hij aan het jammen ging, was The Black KeysDan Auerbach. Hij leverde een bijdrage voor drie nummers op de nieuwe plaat, waaronder de luchtige opener en eerste single How Soon The Dawn.

Op Hearts That Strain is nog steeds dezelfde gouden stem en hetzelfde uitzonderlijke songwriterstalent te horen als op de nummers die Jake Bugg groot maakten, Lightning Bolt, Two Fingers, Seen It All, Broken... Op het nieuwe studioalbum is het nog even wachten, maar je kan de jonge wolf binnenkort wel live aan het werk zien, want op zaterdag 19 augustus speelt hij de mainstage van Pukkelpop plat. En er is meer, want vandaag kondigt Jake Bugg ook zijn terugkeer naar onze zalen aan. Op zaterdag 28 oktober brengt hij zijn Solo Acoustic Tour naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Een intieme akoestische set, die je niet mag missen!

Published 04/08/2017

Tour: Jake Bugg Solo Acoustic

Timing:
Doors: 18:30
Kiss & Drive (solo): 20:15
Jake Bugg: 21:00

Ticketprijzen
Tickets kosten 28,50 euro, inclusief servicekosten.