arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Iron Maiden - The Book of Souls
22 apr 2017 - Sportpaleis, Antwerpen

Opening deuren: 18:30

Rocklegende Iron Maiden zet de succesvolle The Book Of Souls wereldtournee verder met een reeks Europese concerten. De openingsshow van het Europese luik is voorzien op 22 april in... Antwerpen! Het is sinds de Killers Tour in 1981 geleden dat de band daar te gast was.

Maiden-oprichter en basgitarist Steve Harris: “De hele band geniet van deze tour en hoewel we ervan houden om te spelen op festivals en in stadions, is het fantastisch om voor een aantal shows terug te keren naar de intiemere sfeer van de arena’s. De nummers van het album The Book Of Souls en de nieuwe Maya-versies van onze Eddie worden goed gesmaakt door onze fans. En uiteraard brengen we voor hen ook heel wat oude nummers. Dat zullen we trouwens ook blijven doen.”

Iron Maiden houdt in het voorjaar van 2017 halt in 16 Europese steden, met een eerste stop op zaterdag 22 april in het Antwerps Sportpaleis. Ze worden vergezeld door special guests Shinedown. Tickets voor het Belgisch concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u. Voor leden van de Iron Maiden fanclub is er opnieuw een exclusieve presale.

The Book Of Souls
The Book Of Souls is Maiden’s eerste dubbelalbum en meest succesvolle release tot nu toe. De plaat debuteerde in meer dan 40 landen op nummer 1 in de charts! De gelijknamige wereldtournee werd in februari afgetrapt in Florida en bereikte al zo’n 1,5 miljoen fans uit 36 verschillende landen. De band tourt de wereld rond met hun nieuwe 747 jumbo jet Ed Force One.

Special Guests
Shinedown

Timing
DOORS: 18.30
SHINEDOWN: 19.30 – 20.20
IRON MAIDEN: 20.50 – 22.50

Published 23/09/2017

Ticketprijzen
Tickets kosten 70 euro, 65 euro, 60 euro en 50 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
http://www.teleticketservice.com
http://www.ilovemyticket.be

Gelijkaardige evenementen