arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Interpol
28 nov 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Voorprogramma: Nil├╝fer Yanya

Timing (*):
DOORS: 19.00
NILÜFER YANYA: 19.50 – 20.30
INTERPOL: 21:00 
*Subject to changes

Interpol treedt opnieuw op de voorgrond, met een zesde album dat in augustus moet uitkomen. De graaggeziene gasten op de grootste podia over de hele wereld bevestigen voor dit najaar een nieuwe afspraak met hun Belgische fans. Interpol staat op 28 november op de planken in Vorst Nationaal!

De New Yorkse band met de karakteristiek donkere en krachtige stijl charmeert het grote publiek en de critici al sinds hun eerste LP Turn On The Bright Lights uitkwam in 2002. Het schitterende Antics volgt in 2004 met bijtende tracks als Slow Hands en Evil. Nog eens vijf jaar later is er Our Love To Admire (2009) met wereldhits als The Heinrich Maneuver. In 2010 brengen ze nog een zelfgetiteld album uit, en in 2014 verschijnt El Pintor, dat de Amerikaanse band in ons land voorstelde met een meesterlijk concert in Vorst Nationaal.

Vandaag kondigt de groep aan dat hun nieuwe album Marauder eraan komt, en dat doen ze met een gloednieuwe single! The Rover is een evenwichtig nummer dat de typische scherpe gitaarlijnen perfect combineert met de al even typische bezwerende stem van Paul Banks. Geen twijfel mogelijk: dit is een trio op het toppunt van zijn kunnen, dat we dit najaar graag aan het werk zien op de Europese podia. Interpol speelt op woensdag 28 november in Vorst Nationaal.

Published: 12/06/2018

Ticketinfo