arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
IAMX
15 apr 2020 - La Madeleine, Brussel

Opening deuren: 19:00

Chris Corner aka IAMX kondigt de komst van een nieuw album, getiteld Echo Echo, aan met daarbij ook een lading nieuwe concerten waaronder een show in Brussel. IAMX komt naar La Madeleine op 15 april voor een exclusieve akoestische show. 

Als stichtend lid van het magnifieke Sneaker Pimps in de jaren ’90 treedt Chris Corner al meer dan vijftien jaar op als solo muzikant. Met dank aan zijn sterke fanbase reist IAMX de wereld rond met zijn donkere, diepe, elektronische klanken, die worden ondersteund door zijn emotionele en intense podiumprestaties. IAMX staat op het punt Echo Echo op de wereld los te laten. Een volledig akoestisch album gemaakt in samenwerking met de drievoudig Grammy Award -winnende producer David Bottrill (Tool, Muse, Peter Gabriel). Het album bevat elf herinterpretaties van zijn grootste hits zoals Kiss And Swallow, Mercy en Insomnia. Live in La Madeleine op 15 april!

Published 30/01/2020

Ticketinfo