arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
IAMX
26 feb 2019 - La Madeleine, Brussel

Tour: MILE_DEEP_HOLLOW EUROTOUR
Opening deuren: 19:00

Timing
20:30 - 22:30 IAMX

IAMX kondigt een nieuwe reeks concerten aan in het voorjaar van 2019! De ideale gelegenheid om Alive In New Light, de achtste release van Chris Corner’s soloproject live te ontdekken. Afspraak op 26 februari in La Madeleine!

Oprichter van de schitterende Sneaker Pimps in de jaren ’90, maar bij ons al bijna vijftien jaar lang vooral potten aan het breken met zijn soloproject. Sinds Chris Corner in 2004 Kiss+Swallow uitbracht heeft hij een ongelooflijke carrière uitgebouwd met een sound die zweeft tussen dark electro, trip hop en alternatieve rock. Zijn jongste plaat Alive In New Light is een keerpunt in het leven van de Britse artiest. Na een donkere periode in zijn leven waar depressieve gedachten nooit veraf waren, staat dit album symbool voor een herwonnen euforie. Terwijl hij tegelijkertijd toch trouw blijft aan zijn eerder sombere geluid. Hij is auteur, muzikant, componist en producer en laat met zijn nieuwe werk nogmaals zien dat hij overloopt van het talent. Hij trekt er met zijn nieuwe plaat op uit en kan niet werken om de songs naar het podium te brengen! Zijn optredens staan altijd garant voor een uitzonderlijke ervaring, dus zorg dat je het Belgische concert op 26 februari in La Madeleine onder geen beding mist!

Published 23/10/2018

Ticketinfo