arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
IAM
26 apr 2021 - Vorst Nationaal, Brussel

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van IAM, dat zou plaatsvinden op 18 november 2020 in Vorst Nationaal, wordt hierdoor uitgesteld naar maandag 26 april 2021.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd. 

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update: 29/06/2020


Tour: RAP WARRIOR TOUR
Opening deuren: 18:30

Nadat ze de AB in een mum van tijd vulden, besloot de band uit Marseille om nog een Brusselse datum toe te voegen. IAM presenteert zijn nieuwe album live op woensdag 18 november 2020 in Vorst Nationaal.

Met dertig jaar ervaring en acht albums op hun naam, is IAM vandaag een van de fundamentele pijlers van de Franse rap! In 2020 staat deze mythische band weer op het podium met zijn nieuwe album YASUKE onder de arm. Een titel vol betekenis, verwijzend naar een Afrikaanse slaaf die in de 16e eeuw samoerai werd in Japan. Hij zegt veel over de filosofie van de groep, haar geschiedenis en ook over de wereld van gisteren en vandaag.

Elk van de live-optredens van IAM is vol energie en zonder compromissen en laat het publiek keer op keer ademloos achter.

IAM biedt weerstand, IAM ademt, IAM is hier! !

Published: 28/11/2019

Ticketinfo