arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Hurts
12 apr 2021 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: Faith Tour 2021
Opening deuren: 19:00

Na een pauze van drie jaar zijn de Britten van Hurts eindelijk terug! Met een langverwacht nieuw album Faith dat op 4 september verschijnt en een splinternieuwe tournee, die hen op 12 april 2021 naar het podium van de Ancienne Belgique brengt.

Sinds de release van de bejubelde debuutplaat Happiness in 2010 (met daarop singles Wonderful Life en Better Than Love) gaat het in snelvaart vooruit voor de heren uit Manchester. Charismatische frontman Theo Hutchcraft en zijn kompaan Adam Anderson gelden al jaren als het summum van de synthpop, waarbij de link met bands als OMD, Pet Shop Boys en Depeche Mode nooit veraf is. Op weergaloze wijze maken ze de brug tussen dansbare pop en donkere new wave klanken, met dank aan de markante stem van zanger Hutchcraft en hun typische elektronische sound. Het succes bracht hen de afgelopen jaren naar de podia van Rock Werchter, Pukkelpop en ook de AB.

Op maandag 12 april 2021 stelt Hurts hun nieuwe album Faith voor in de Ancienne Belgique.

Published: 30/07/2020

Ticketinfo