arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Hozier
02 sep 2019 - Koninklijk Circus, Brussel

Voorprogramma: David Keenan

In november 2018 tekende hij al voor een verbluffende show in het Koninklijk Circus. Met een handvol nieuwe nummers uit zijn prachtige EP Nina Cried Power kreeg hij de Brusselse fans toen helemaal op zijn hand. In 2019 schakelt de jonge Ier nog een versnelling hoger! Met zijn tweede langspeler vertrekt Hozier op wereldtournee, en maakt hij op 2 september opnieuw zijn opwachting in het Koninklijk Circus.

Op 1 maart verschijnt officieel zijn tweede album Wasteland, Baby!, waaruit hij al enkele krachtige, maar ook betoverend zachte tracks onthulde. Hozier is vernieuwend, rijpt als een goede wijn en begeeft zich in uitstekend gezelschap - van Mavis Staples tot Booker T Jones. Voor zijn nieuwe plaat introduceerde hij gospel, soul en R&B in zijn immer intense rockwereldje. Onweerstaanbare oorwurmen als Nina Cried Power, Movement, Shrike en Almost (Sweet Music) doen nu al stof opwaaien. Na een zomertournee doorheen de States keert Hozier dit najaar dus terug naar Europa voor een tweede concertreeks, die uiteraard ook bij ons halt houdt. Op 2 september staat Hozier op de planken in het Koninklijk Circus. De gedroomde setting voor een pakkend concert van dit absolute rastalent.

Published 13/02/2019

Ticketinfo

Gelijkaardige evenementen