arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Hot Chip
10 dec 2019 - Trix, Antwerpen

Voorprogramma: ALASKALASKA
Opening deuren: 19:00

Afgelopen maand bracht Hot Chip met Bath Full of Ecstasy een zevende langspeler uit. De band werkte daarvoor voor het eerst samen met externe producers, waaronder Fransman Philippe Zdar. De wereldberoemde muzikant en producer, vooral bekend als helft van het houseduo Cassius, overleed helaas enkele dagen voor de release van de Hot Chip plaat. Op die plaat is de typische en alom geprezen sound uiteraard opnieuw aanwezig; een combinatie van euforie en melancholie, met kleurrijke melodieën, een uniek stemgeluid en aanstekelijke electropop ritmes. Om de release te vieren, kondigen Owen Clarke, Al Doyle, Joe Goddard, Felix Martin en Alexis Taylor een nieuwe live tournee aan. En dat is altijd goed nieuws, want het Engelse vijftal transformeert op het podium tot een kolkende, zwetende synthpopsensatie! En om keer op keer een stomend feestje te garanderen, worden de nummers steeds herdacht voor de live shows.

Na een passage op Pukkelpop deze zomer, komen de makers van feestnummers als Over And Over, And I Was A Boy From School en Ready For The Floor in het najaar terug naar ons land, vergezeld van support act ALASKALASKA. Afspraak op dinsdag 10 december in Trix Antwerpen.

Published: 10/07/2019

Ticketinfo