arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Harry Styles: Love On Tour
09 mrt 2021 - Sportpaleis, Antwerpen

Als preventieve maatregel zijn culturele events op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Harry Styles, dat zou plaatsvinden op 25 mei in Sportpaleis Antwerpen, wordt daarom verplaatst naar 9 maart 2021. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Bericht van Harry Styles:
"Anyone who knows me, knows that performing has always been my favorite part of working in music. However, during times like these, the safety and protection of touring crew, fans, and everyone else around the world is an immediate priority.
For obvious reasons, the upcoming tour in the UK and Europe will be rescheduled to 2021. Tickets already purchased will be valid for these shows. In the meantime, we will be closely monitoring the situation around the world and will continue updating you in the months to come.
For the safety of yourself and others, please self-isolate. We’re all in this together.
I can’t wait to see you out on the road as soon as it’s safe to do so. Until then, treat people with kindness."

Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.
Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Published 25/03/2020


Tour: Love On Tour 2020
Special Guest: King Princess
Opening deuren: 18:30

Na het verschijnen van jongste single Lights Up, de verrassende aankondiging van zijn nieuw album Fine Line en het one night only release concert in Los Angeles’ legendarische venue The Forum, durfden Harry Styles fans eindelijk dromen van een nieuwe tournee. En die droom wordt realiteit! De razendpopulaire One Directioner, die ook solo de top van alle charts kaapte met hits als Kiwi en Sign Of The Times, trekt in 2020 op pad met zijn Love On Tour. Op maandag 25 mei houdt Harry halt in het Sportpaleis, samen met special guest King Princess.

Published 13/11/2019

-14 jarigen worden NIET TOEGELATEN in de zones met staanplaatsen dichtbij het podium. -16 jarigen MOETEN BEGELEID WORDEN door een volwassene in het bezit van een geldig ticket.

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be