arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Halsey
20 sep 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Tour: Hopeless Fountain Kingdom
Voorprogramma: Raye
Opening deuren: 19:00

De jonge Amerikaanse, genomineerd voor de Grammy Awards en al meermaals bekroond met platina, kondigt vandaag de data aan voor haar internationale tournee. Halsey start de festiviteiten op 19 april in Auckland, Nieuw-Zeeland en reist daarna de wereld rond met een sterke en ongezien getalenteerde entourage. Leuk nieuws voor de Belgische fans, want Halsey komt op donderdag 20 september naar Brussel, waar ze op het podium van de AB te zien is! 

De aankondiging komt er aansluitend op de release van haar nieuwe single Alone featuring Big Sean & Stefflon Don. Na amper drie dagen telde het nummer al meer dan een miljoen streams op Spotify en Apple Music. Dat de wereld binnenkort aan de voeten van de bloedmooie Amerikaanse ligt, staat buiten kijf. Ze slaagt erin om zowel haar creatieve grenzen te verleggen, als invloedrijk te zijn in een wereld die zich ver buiten het artistieke universum afspeelt. Dat is bijvoorbeeld in de modewereld (ze is ambassadeur van het modemerk Yves Saint Laurent), maar ook op het scherm, waar ze binnenkort opnieuw de cast van de animatiefilm Teen Titans Go! vervoegt. En dan zwijgen we nog over haar hartverscheurende speech tijdens de grote mars voor vrouwenrechten in de Verenigde Staten in 2018. Maar bovenal domineert supertalent Halsey natuurlijk de hitlijsten met nummers als Him & I (het duet met rapper G-Eazy), haar samenwerking met Chainsmokers getiteld Closer en haar eigen singles Bad At Love en Now Or Never.

Published: 04/04/2018

Ticketinfo