arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Greta Van Fleet
27 okt 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Goodbye June
Opening deuren: 19:00

WAT? Niet meer dan dat: sinds 2012 een fors rockend kwartet dat ondanks hun jeugdige leeftijd al enige jaren (en enkele ep's) rondtoert en scoort, en ze klinken als bloedhete metal uit de vorige eeuw.

VOOR FANS VAN? Yep: Led Zep (maar ze coveren ook al eens Sam Cooke of Fairport Convention!) Fans van Jack White trouwens ook welkom!

ABFEITJE? Maart 2018 nog in een overvolle club voor een fors rockende intense introductie, nu exact 7 maand en een Pinkpop later terecht terug in de grote zaal die ze duidelijk aankunnen.

FUN FACT? Het viertal heeft als thuisbasis Frankenmuth, Michigan USA. Drie van de leden luisteren naar de familienaam Kiszka: de tweeling met zanger Josh en gitarist Jake, broertje Sam aan de bas, plus makker Danny Wagner achter de drums. Ook voor de groepsnaam hebben ze een uitleg klaar...

Published 11/06/2018

Voorprograma: Goodbye June

 

 

 

 

Ticketinfo