arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ghost
06 feb 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: A Pale Tour Named Death - Europe 2019
Special Guest: Candlemass
Opening deuren: 18:30

Timing
CANDLEMASS: 19.30 – 20.15
GHOST PART 1: 20.45 – 21.45
GHOST PART 2: 22.00 – 23.30

De opmars van de Zweedse rockband Ghost is niet meer te temperen. Gisteren speelde de band in de prestigieuze Royal Albert Hall in London, voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte zaal. Eerder deze zomer stalen de demonische leider Cardinal Copia en zijn Nameless Ghouls nog de show op de main stage van een uitverkocht Graspop Metal Meeting, headlineden ze het allergrootste metalfestival Wacken Open Air in Duitsland, en releasten ze hun meest succesvolle plaat tot nu toe Prequelle.

Het album knalde de Ultratop albumchart binnen op #4 en telt amper 3 maanden na release al 75 miljoen streams wereldwijd. Single Rats pronkt na 10 weken nog steeds hoog bovenaan in De Afrekening van Studio Brussel. Terecht, want met meer dan 25 miljoen streams, een 9-wekenlange #1 positie op de Amerikaanse rockradio en een bijhorende video met meer dan 12 miljoen YouTube-views, wordt die single nu al als een absolute klassieker genoemd.

Vandaag kondigt Ghost het Europese luik aan van hun A Pale Tour Named Death wereldtour die hen op woensdag 6 februari naar de Lotto Arena in Antwerpen brengt. Hun grootste en meest excentrieke indoorshow in België tot nu toe! De ticketverkoop start op vrijdag 14 september om 10u via proximusgoformusic.be en livenation.be. Het belooft snel te gaan met de ticketsales voor het metalconcert van het voorjaar van één van de meest populaire rockbands van het moment.

Published 10/09/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be