arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ghost
10 apr 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

De band heeft er net een grootse tournee in de States opzitten. Die ging van start op 16 september, de dag van de release van hun nieuwe EP Get The Popestar. En nu nemen de zes Zweden alweer een grote stap voorwaarts in het opeenstapelen van hun successen... deze keer gaat Europa voor de bijl! Ghost staat op 10 april 2017 op de planken in de Ancienne Belgique in Brussel. Zet je schrap!

at de Scandinavische landen een prima voedingsbodem zijn voor het stevigere gitaarwerk, is algemeen bekend. En dat is in het geval van Ghost niet anders: de metalband ziet in 2008 het levenslicht in het Zweedse stadje Linköping, en zet zijn opmars in de metalwereld sindsdien met duivels enthousiasme voort.

De excentrieke goep Satansaanbidders bestaat uit vijf 'Nameless Ghouls' en hun leider Papa Emeritus III, die met overtuiging in de voetsporen treedt van Papa Emeritus I en II. Naar de ware identiteit van deze demonische antipaus en zijn discipelen heeft de hele metalscene het raden, maar vast staat dat ze in de zomer van 2015 met Meliora hun derde en tot nog toe meest succesvolle langspeler op de wereld loslieten. In januari van dit jaar stelden ze die plaat nog aan ons voor in Gent met een – naar goede gewoonte – knalprestatie van formaat.

Maak je klaar voor wat nu al hét metalconcert van het jaar mag heten! Ghost is klaar voor een nieuwe aanslag op de trommelvliezen, op maandag 10 april in de AB!

Published 25/11/2016

Special Guest: Zombi

Ticketprijzen
Tickets kosten 28 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.