arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
George Ezra
10 mei 2019 - Vorst Nationaal, Brussel

Voorprogramma: The Hot 8 Brass Band
Opening deuren: 18:30

Timing
19:45 Hot 8 Brass Band
21:00-22:20 George Ezra

2018 loste alle verwachtingen in voor George Ezra! Na een volgepakte AB in het voorjaar en een ongelofelijk straffe prestatie op Rock Werchter deze zomer, bereidt hij zich voor op een uitverkochte show in de Lotto Arena eind deze maand. “Waarom ophouden als het nog beter kan?”, moet de Brit gedacht hebben. George Ezra besliste daaarom om zijn pijlen dit keer op Vorst Nationaal te richten en hoopt op een blij weerzien met al zijn fans in de Brusselse rocktempel op vrijdag 10 mei 2019.

Zijn stijl laat folk en blues op een perfecte manier in elkaar samenvloeien waarbij zijn unieke stem en gevoel voor melodie voor de rest zorgen. Sinds 2014, met de release van zijn debuutalbum Wanted On Voyage, rijgt Ezra de successen en hits aan elkaar. Zijn tweede album Staying At Tamara’s, dat uitkwam in april, voldeed aan alle verwachtingen, met single Shotgun als absolute uitblinker. De meest geliefde artiest van het moment plant een nieuwe afspraak met zijn Belgische fans in het voorjaar van 2019. Een nieuwe gelegenheid om de veelbesproken muzikant te ontdekken of herontdekken.

Published 04/10/2018

Ticketinfo