arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
George Ezra
31 okt 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Om aan de grote vraag naar tickets tegemoet te komen wordt het concert van George Ezra op 31 oktober, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in De Roma, verplaatst naar de Antwerpse Lotto Arena.

Het concert in De Roma was al een hele tijd uitverkocht en dankzij de verhuis naar de Lotto Arena krijgen fans nu de kans om er alsnog bij te zijn op 31 oktober. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor het concert in de Lotto Arena. Wie dat wenst, kan zijn tickets terugbetaald krijgen. Mensen die een ticket kochten voor het concert in De Roma worden persoonlijk gecontacteerd.


Voorprogramma: Ten Tonnes
Opening deuren: 18:30

Timing
TEN TONNES: 20.00 – 20.30
GEORGE EZRA: 21.00 – 22.20

Een hopeloos uitverkocht concert in de Ancienne Belgique vanavond, een spot op de affiche van Rock Werchter 2018 én nog maar net een tweede album uit. De sneltrein waarmee George Ezra de successen aan elkaar rijgt lijkt maar niet te stoppen, want vandaag kondigt de Britse singer-songwriter nog meer goed nieuws aan. Op woensdag 31 oktober komt hij namelijk terug naar ons land voor een optreden op de planken van De Roma in Antwerpen.

Sinds de release van zijn debuutalbum Wanted On Voyage in 2014, met daarop superhit Budapest, gaat het enorm hard voor de nog altijd maar 24-jarige George Ezra. In no time bereikt hij de koppositie van de Engelse hitlijsten en al snel volgen ook andere landen. Dat de Brit geen one hit wonder is bewijst hij aan de hand van andere topnummers als Cassy O en Blame It On Me. Zijn uitstekende live reputatie bracht hem in het verleden al naar de weides van Rock Werchter en Pukkelpop. Ook met opvolger Staying at Tamara’s, dat sinds eind maart in de winkelrekken ligt, bewijst Ezra zijn enorm talent. Met zijn uniek stemgeluid dompelt hij zijn catchy popnummers in een bad van folk en blues zoals alleen hij dat kan. Singles als Don’t Matter Now en Paradise zijn daar het mooiste bewijs van.

Met een nieuw album in zijn achterzak en een reistas vol hits op z’n bagagedrager heeft George Ezra meer dan redenen genoeg om opnieuw in ons land te concerteren. Op woensdag 31 oktober komt hij naar de Lotto Arena in Antwerpen. 

Update 07/08/2018

Ticketinfo