arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
George Ezra
12 apr 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Wanthanee
Opening deuren: 19:00

George Ezra, die doorbrak met zijn wereldhit Budapest, kondigt ons zijn grote terugkeer aan met de nakende release van zijn tweede album én een exclusieve show in het intieme kader van de Ancienne Belgique! 

Al van jongs af aan was George Ezra, vandaag 24 jaar oud, gefascineerd door muziek. Geïnspireerd door monumenten als Dylan, Woody Guthrie of Howlin Wolf, verschijnt hij al snel op de radar van BBC-programmatoren dankzij zijn stijl die blues en folk naadloos verbindt. Na de vrij bescheiden release van twee EP’s en een eerste passage op het nieuwkomers-podium van Glastonbury begint het hard te gaan voor Ezra. In 2014 bestormt zijn debuutsingle Budapest de hitlijsten over de hele wereld, goed voor een gigantische hit. Zijn eerste langspeler Wanted on Voyage ging op hetzelfde elan verder met een razendsnelle koppositie in de Engelse charts en top-10-plekken in zowat alle andere landen. Zijn debuut, in 2014 de derde bestverkochte plaat in Groot-Brittannië na Ed Sheeran en Sam Smith, bewijst met andere pareltjes, waaronder Blame It On Me en Cassy O, het enorme talent van de jonge muzikant. Ook op de planken doet hij het uitstekend, zoals we de afgelopen zomers al konden zien op Rock Werchter en Pukkelpop.

2018 wordt voor George het jaar van de grote terugkeer, met een gloednieuw album en een tournee langs meerdere grote hoofdsteden als Brussel. Niet te missen!

Published: 19/01/2018

Opgelet: maximum 4 tickets per persoon

Ticketinfo