arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Garbage
17 jun 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Du Blonde
Opening deuren: 19:00

25 jaar carrière, meer dan 17 miljoen verkochte albums wereldwijd, tijdloze hits en onvergetelijke shows op de mooiste podia ter wereld (waaronder Rock Werchter, Pukkelpop en Vorst Nationaal): Garbage is één van de meest markante bands uit de internationale rockscene. Shirley Manson, Duke Erikson, Steve Marker en Butch Vig maken in 2019 hun rentree met een zevende plaat in de pijplijn én een nieuwe tournee waarmee ze ook in Brussel halt houden.

Sinds hun reünie loopt alles op wieltjes voor de Amerikaanse band. In 2015 gingen ze de baan op met de 20 Years Queer Tour, om de verjaardag van hun iconische debuutplaat te vieren. Een jaar later verscheen met Strange Little Birds een zesde studioalbum, dat zich vanaf de release meteen in de top van ‘Billboard Top Rock and Alternative Albums’ nestelde. Sindsdien tourde Garbage zowel met Blondie als met een eigen headline show de wereld rond. In 2019 duiken ze dus opnieuw de studio in, alvorens de baan op te trekken met nieuw werk, maar uiteraard ook met hun klassiekers, van Stupid Girl over Only Happy When it Rains en Queer tot I Think I’m Paranoid en vele andere. Afspraak op 17 juni in de AB!

Published: 08/03/2019

Ticketinfo