arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Franz Ferdinand
28 feb 2018 - Vorst Nationaal, Brussel

Tour: European Tour 2018
Voorprogramma: The Vaccines
Opening deuren: 18:30

Franz Ferdinand is terug met een splinternieuwe single, de voorbode van hun volgende langspeler die we in het voorjaar van 2018 mogen verwachten. Daarbovenop komen ze op woensdag 28 februari naar Vorst Nationaal voor een nu al memorabel concert!

Met hun meesterlijk afgemeten rock waarmee ze al sinds de jaren 2000 hoge ogen gooien, zijn de vijf dandy’s van Franz Ferdinand meer dan ooit één van de pijlers van het genre. Ze vormen de pure essentie van de Britrock. Piekfijn gekleed en steeds gewapend met de gitaar aan de arm en een oneindige reeks onverslijtbare hits, tellen ze intussen vier briljante studioalbums, waarvan wereldwijd al meer dan 7 miljoen exemplaren over de toonbank vlogen.

Begin 2018 verwelkomen ze dus een vijfde langspeler in hun discografie. Always Ascending werd tussen Londen en Parijs opgenomen met de hulp van de Franse producer Philippe Zdar (Cassius, Phoenix, The Beastie Boys) en ligt op 9 februari 2018 in de winkels. De gedroomde gelegenheid om hun geliefde Belgische fans terug te zien! Afspraak met Franz Ferdinand, op woensdag 28 februari 2018 in Vorst Nationaal!

Published 26/10/2017

Ticketinfo