arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Franz Ferdinand
30 aug 2017 - OLT Rivierenhof, Deurne (Antwerpen)

Voorprogramma: The Homesick
Opening deuren: 19:00

De Schotse rockband Franz Ferdinand wist zich met een zelfgetiteld debuut van meet af aan op de kaart te zetten. Franz Ferdinand behaalde een derde plaats in de UK charts, won de Mercury Music Prize in 2004 en werd door NME uitgeroepen tot album van het jaar. Een succes te danken aan hits als Take Me Out, The Dark Of The Matinee, This Fire en Michael. Volmaakte Britrock, onweerstaanbare gitaarriffs en een aanstekelijke energie maken van Franz Ferdinand de groep die de Britse rock heruitvond. Vijftien jaar na oprichting heeft de groep 4 studioalbums op het palmares staan, goed voor bijna 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Hun dansbare rock bracht hen naar podia in alle uithoeken van de wereld en leverde hen maar liefst 2 Brit awards en 5 Grammy nominaties op.

De Schotten en hun swingende gitaren zijn steeds graag geziene gasten op onze Belgische zomerfestivals. Waar ze eerder al de line-up sierden van o.a. Pukkelpop en Rock Werchter, kiezen ze dit jaar voor de meer intieme setting van het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Afspraak op woensdag 30 augustus!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en het Openluchttheater Rivierenhof.

Published: 14/02/2017

Timing*
DOORS: 19.00
THE HOMESICK: 20.30 – 21.00
FRANZ FERDINAND: 21.30 – 23.00
*All timings are subject to change.

Ticketprijzen
Tickets kosten 36 euro, inclusief servicekosten.

TOEGANKELIJKHEID
Het Openluchttheater ligt middenin het groendomein Rivierenhof. We doen er alles aan om het terrein voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Helaas kunnen we niet garanderen dat elk stukje (eenvoudig) bereikbaar is voor mensen met een beperking of een rolstoel. Bovenaan het theater voorzien we een gereserveerde zone voor rolstoelgebruikers. Vraag bij de ticketcontrole assistentie van een medewerker, die je begeleidt naar de voorziene zone.

Heb je tijdens een concertbezoek, op welke manier dan ook, assistentie nodig? Contacteer ons via info@arenbergschouwburg.be. We stellen alles in het werk om je bezoek aan het Openluchttheater zo aangenaam mogelijk te maken.